BÖRJA TRÄNA

03Taekwondo (WTF stil)

“TaeKwonDo är en koreansk stridskonst där du lär dig att använda dina händer och fötter i självförsvarssyfte. Målet med TaeKwonDo är att utveckla dig själv som människa.”

“Taekwondo främjar individens koncentration, koordination, självkontroll, medvetande, mod, självförtroende samt fysiska och psykiska utveckling. Man lär sig även vad som är rätt och fel och att styrka betyder moraliskt ansvar. Taekwondo-eleven lär sig på så sätt att inte tillgripa våld mot andra människor och att uppträda moraliskt i alla situationer.”
(Saxat från Svenska Taekwondoförbundet)

Vi tränar mestadels olika sparktekniker men även slag och diverse annat. Tävlingar i Taekwondo är fullkontakt med skydd.


Mixed Martial Arts (MMA)

Alexander-Gustafsson-vs-Jon-Jones23“Modern Mixed Martial Arts (MMA) är designad för sparring och tävling och ambitionen är att ha så få tekniska begränsningar som möjligt men samtidigt säkerställa att ingen utövare skall få allvarliga skador. I allmänhet är boxning (Kickboxing och Muay Thai inkluderat), brottning (Fristil och Grekisk-Romersk samt i viss utsträckning Judo) och grappling (Brazilian Jiu-Jitsu samt i viss utsträckning Sambo) de tre stilar som utgör kärnan i nästan all modern MMA.”
(Saxat från Svenska MMAförbundet)

 


 

Muay Thai (Thaiboxning) muay thai

“Muaythai, eller thaiboxning som det också kallas är en kampsport från Thailand där man tävlar i fullkontakt. Thaiboxning är en hård och enkel tävlingssport med rötterna i Thailand.”
(Saxat från Svenska Muay Thaiförbundet)

Vi tränar blandat slag, sparkar, armbågar och knän. Fullkontakt och mängd skydd är olika beroende på vad för klass du deltar i.

 


 

(Alla avgifter betalas i regel efter de gratis provomgångarna. Alla inbetalningar betalas in på plusgiro 444 47 47 – 2 TeamEast TKD, antingen via inbetalningslapp på posten eller via internet.)

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful