Vill du träna hos oss?

Välkommen att träna hos hos? Anmäl ditt intresse enligt nedan.

Är du nybörjare eller har tränat kampsport tidigare? För mer information maila stefan@teameast.se gällande föreningen i Kalmar och thomas@teameast.se gällande föreningen i Algutsrum.

Kalmar; Anmäl ert intresse: maila namn, ålder, träningserfarenhet och eventuellt bältesgrad WT till stefan@teameast.se

Öland; ingen information från klubbledningen Öland i nuläget så kontakta thomas@teameast.se

Taekwondo Basic, Kids och Knattar: grupperna tränar främst genom att utföra sporttaekwondotekniker på spadar, västar och
mittsar. Viss sparring förekommer. Egna ben- och armskydd och tandskydd behövs.

Taekwondo Basic är nu full och har du inte anmält ditt intresse / börjat än behöver du ställa dig i kö oavsett du redan tränat hos oss tidigare.

Muay Thai ThaiboxninBasic och Kids: grupperna tränar främst genom att utföra thaiboxningstekniker på säckar och
mittsar. Ingen sparring. Egna boxningshandskar behövs.

MMA Basic; grupperna tränar främst genom att utföra tekniker på säckar, mittsar och med en partner. Ingen sparring. Egna boxnings- och mma handskar behövs.

Tävlingsgruppen; består av aktiva i Taekwondo, MMA och Muay Thai och du kan bli aktuell efter en dialog med din ledare. Alla medlemmar som vill tävla ges möjlighet men ansvariga ledare avgör vilka som är tekniskt, fysiskt och mentalt mogna för match och anmäler till tävlingar. För att kunna tävla i MMA och Muay Thai behövs ett tävlingskort som du beställer här: https://www.budokampsport.se/ansokningar/tavlingskort/ kortet lämnar du sedan till din ledare när du fått det på posten.

För att kunna tävla i Taekwondo behöver du GAL och den beställer föreningens admin.

Plats:Taekwondohallen under Äventyrsbadet Kalmar // Rydbergsgården Algutsrum Öland

Kontakt: stefan@teameast.se Kalmar thomas@teameast.se 0763068739 Öland Algutsrum.

För att bli medlem vänligen registrera dig / er för Kalmar via denna länken: https://idrottonline.se/TeamEastTKDKlubbKalmar-Taekwon-do/Foreningen/medlemsansokan